Νικολίνα Ε. Στρατηγάκη Ψυχολόγος text based therapy

Η Text Based Therapy – TBT κάνει τη ψυχοθεραπεία προσιτή και διαθέσιμη προς όλους μέσω υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητού! Με την TBT μπορείτε να στείλετε στον ψυχολόγο σας γραπτά, φωνητικά, ή video μηνύματα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, μέσα σε ένα περιβάλλον που εγγυάται την ιδιωτικότητα σας.

Στόχος της πρωτοποριακής αυτής υπηρεσίας είναι να μπορέσουν περισσότεροι άνθρωποι να αποκτήσουν πιο εύκολη και άμεση πρόσβαση στη ψυχοθεραπεία και να πάρουν τη στήριξη που χρειάζονται ώστε να έχουν πιο γεμάτες και ευτυχισμένες ζωές!

Η TBT μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωή σας και να σας ανακουφίσει από δυσκολίες που μπορεί να σας εμποδίζουν από το να επιτύχετε τους στόχους σας.

Κάποιες από τις δυσκολίες για τις οποίες προσφέρεται είναι:

 • Άγχος
 • Κατάθλιψη
 • Κρίσεις Πανικού
 • Προβλήματα σχέσεων
 • Επαγγελματική εξουθένωση

 Η TBT είναι η ιδανική λύση για εσάς αν:

 • Επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε οικονομικά προσιτή ψυχοθεραπεία χωρίς έξοδα μετακίνησης και χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της θεραπείας που λαμβάνετε
 • Επιθυμείτε ανωνυμία και μεγαλύτερη διακριτικότητα
 • Θέλετε συνεχή και άμεση πρόσβαση στη ψυχοθεραπεία από τον χώρο που εσείς επιλέγετε
 • Είστε πολύ απασχολημένοι και δεν θέλετε να ξοδεύετε χρόνο στις μετακινήσεις
 • Μένετε εκτός Ελλάδας ή ταξιδεύετε συχνά, αλλά θέλετε πρόσβαση σε ψυχοθεραπευτή που να μιλάει τη μητρική σας γλώσσα

Η TBT ΔΕΝ είναι για εσάς αν ισχύει κάποιο από τα παρακάτω:

 • Έχετε σκέψεις να κάνετε κακό στον εαυτό σας ή σε κάποιον άλλον
 • Είστε κάτω των 18 ετών
 • Βρίσκεστε σε επείγουσα κρίση ή σε κατάσταση άμεσης ανάγκης
 • Έχετε διαγνωσθεί με κάποια σοβαρή ψυχική διαταραχή ή / και βρίσκεστε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.
 • Δεν έχετε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η TBT

Επικοινωνείτε με την ψυχολόγο και κανονίζετε μια αρχική συνεδρία, η οποία διαρκεί 20 λεπτά και γίνεται τηλεφωνικά.  Στην TBT δεν χρειάζεται να δώσετε το πραγματικό σας όνομα αλλά θα χρειαστεί να δώσετε κάποιο όνομα για την επικοινωνία μας. Η αρχική συνεδρία είναι μία ευκαιρία για εσάς να λύσετε τις απορίες σας και να εκφράσετε τυχόν ανησυχίες σας. Δεν σας δεσμεύει σε περαιτέρω συνεδρίες. Πολλοί άνθρωποι που δεν είναι βέβαιοι αν η TBT είναι για αυτούς κλείνουν ένα πρώτο ραντεβού για να τους βοηθήσει να πάρουν αυτή την απόφαση.

Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε TBT, τότε θα δημιουργήσει η ψυχολόγος μια συνομιλία στην εφαρμογή που θα χρησιμοποιείτε για την επικοινωνία σας ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η προστασία των συνομιλιών σας και μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε απεριόριστα γραπτά, φωνητικά ή video μηνύματα όποια στιγμή θέλετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας! Η ψυχολόγος θα τα διαβάζει και θα σας απαντάει δύο φορές την εβδομάδα με ερωτήσεις, σχόλια, πληροφορίες και καθοδήγηση.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η Live TBT

Αν κάποιες φορές νιώσετε πως χρειάζεστε μια πιο άμεση συνομιλία με την ψυχολόγο μπορείτε να κανονίσετε μια TBT σε πραγματικό χρόνο. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της άνεσης και ιδιωτικότητας που παρέχει η TBT αλλά και να έχετε απαντήσεις και ανατροφοδότηση εκείνη την ώρα.

Η Live TBT διαρκεί 20 λεπτά, γίνεται αποκλειστικά με γραπτά ή φωνητικά μηνύματα, έχει ξεχωριστή χρέωση και είναι απαραίτητο να την προγραμματίσετε με τη ψυχολόγο την ημέρα και ώρα που σας θα βολεύει και τους δύο.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου τηλεφωνικά ή να στείλετε email. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Με την TBT δεν χρειάζεται να δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία πέρα από την ηλικία σας που θα σας ζητηθεί. Η TBT δεν είναι για εσάς αν είστε κάτω των 18 ετών.

Η εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την TBT(Telegram app) έχει επιλεχτεί μετά από προσεκτική αναζήτηση των εφαρμογών που υπάρχουν ώστε να διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και η προστασία των δεδομένων σας.  Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επιλέξετε να σβήσετε και για τον εαυτό σας αλλά και για τη ψυχολόγο σας ολόκληρη την online συνομιλία σας ή κάποια μηνύματα αν και τα οφέλη είναι πολλά στο να μπορείτε να πηγαίνετε πίσω και να ξαναδιαβάζετε αυτά που έχουνε γραφτεί. Επιπρόσθετα δεν μπορείτε ούτε εσείς αλλά ούτε και η ψυχολόγος να τραβήξετε φωτογραφία την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου – screenshot, διασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη προστασία των δεδομένων σας.

Από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας σας οτιδήποτε λέγεται παραμένει απολύτως εμπιστευτικό. Τα στοιχεία σας καθώς και τα δεδομένα της online συνομιλίας σας καλύπτονται από το επαγγελματικό απόρρητο και απαγορεύεται να κοινοποιηθούν σε τρίτα πρόσωπα χωρίς γραπτή σας έγκριση (Νόμος 991 της 117/20,12,1979, Άρθρο 9, ΦΕΚ Α 278).

ΚΟΣΤΟΣ

Αρχική Συνεδρία

Η αρχική συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά, γίνεται τηλεφωνικά και χρεώνεται €25. Επικοινωνείτε με τη ψυχολόγο, κανονίζετε την αρχική σας συνεδρία τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει και την προπληρώνετε σε τραπεζικό ή paypal λογαριασμό που θα σας παρέχει.

TBT

Η TBT έχει κόστος €25 την εβδομάδα και περιλαμβάνει απεριόριστα γραπτά, φωνητικά ή video μηνύματα όποια στιγμή θέλετε και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας! Η ψυχολόγος θα τα διαβάζει και θα σας απαντάει δύο φορές την εβδομάδα με ερωτήσεις, σχόλια, πληροφορίες και καθοδήγηση. Το κόστος προπληρώνεται κάθε Τετάρτη από εσάς σε τραπεζικό ή paypal λογαριασμό που θα σας παρέχει και αφορά την εβδομάδα που ακολουθεί ξεκινώντας από Δευτέρα.

Live TBT

Η Live TBT γίνεται σε πραγματικό χρόνο αποκλειστικά με γραπτά ή φωνητικά μηνύματα, διαρκεί 20 λεπτά, , και χρεώνεται €25. Επικοινωνείτε με τη ψυχολόγο, κανονίζετε τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει και την προπληρώνετε σε τραπεζικό ή paypal λογαριασμό που θα σας παρέχει.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε κάθε περίπτωση η ακύρωση της αρχικής συνεδρίας ή της Live TBT συνεδρίας χρεώνεται κανονικά εκτός και αν η ακύρωση προέρχεται από τη ψυχολόγο, οπότε και θα ορίζετε μαζί κάποια εναλλακτική μέρα και ώρα.   

Στην περίπτωση της TBT προπληρώνεται την Τετάρτη για την εβδομάδα που έρχεται και ξεκινάει από Δευτέρα. Έτσι αν έχετε προπληρώσει και επιθυμείτε να ακυρώσετε την TBT χρειάζεται να ενημερώσετε τη ψυχολόγο πριν τη Δευτέρα που ακολουθεί και θα σας επιστραφεί όλο το ποσό στο λογαριασμό από όπου το καταθέσατε. Εάν ξεκινήσει η προπληρωμένη εβδομάδα και δεν έχετε ακυρώσει εγκαίρως, χρεώνεστε την εβδομάδα κανονικά.

Στην περίπτωση ανάρμοστου ή απειλητικού περιεχομένου μηνυμάτων η ψυχολόγος θα τερματίζει τη συνομιλία και θα σας μπλοκάρει από την εφαρμογή.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

Nikolina Stratigaki psychotherapist