Νικολίνα Ε. Στρατηγάκη Ψυχολόγος Θεραπεια Χαμηλού Κόστους

Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες των καιρών με τις ψυχολογικές δυσκολίες των συνανθρώπων μας να βρίσκονται σε έξαρση, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να προσφέρουμε την υπηρεσία της θεραπείας χαμηλού κόστους. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και αφορά ατομική ψυχοθεραπεία αορίστου χρόνου με έναν από τους συνεργάτες μου.

Όλοι οι συνεργάτες του γραφείου είναι Ψυχολόγοι με μεγάλο ενδιαφέρον, αγάπη και σεβασμό σε αυτό που κάνουν, οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία των μεταπτυχιακών τους σπουδών στη ψυχοθεραπεία.

Τις αρχικές συνεδρίες τις πραγματοποιούμε μαζί και στη συνέχεια διαλέγω για εσάς τον συνεργάτη με τον οποίο πιστεύω ότι θα ταιριάξετε καλύτερα για να συνεχίσετε το ψυχοθεραπευτικό σας ταξίδι.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Η πρώτη συνάντηση – αρχική εκτίμηση – διαρκεί μισή ώρα και γίνεται μαζί μου ενώ οι επόμενες συνεδρίες έχουν διάρκεια 50 λεπτά και πραγματοποιούνται με έναν από τους συνεργάτες μου. Η αρχική εκτίμηση είναι μία ευκαιρία να συζητήσουμε τους λόγους που σας οδήγησαν στη θεραπεία καθώς και ποιες είναι οι ελπίδες και προσδοκίες σας από αυτή τη διαδικασία. Αυτή θα είναι επίσης μία ευκαιρία για εσάς να λύσετε τις απορίες σας και να εκφράσετε τυχόν ανησυχίες σας. Η παρουσία σας στην πρώτη μας συνάντηση δεν σας δεσμεύει σε περαιτέρω συνεδρίες. Πολλοί άνθρωποι που δεν είναι βέβαιοι αν η ψυχοθεραπεία είναι για αυτούς κλείνουν ένα πρώτο ραντεβού για να τους βοηθήσει να πάρουν αυτή την απόφαση. Θα είναι δική σας απόφαση αν θα κλείσετε το επόμενο ραντεβού εκείνη τη στιγμή ή αν θα πάρετε λίγο χρόνο να αποφασίσετε αν θέλετε να ξεκινήσετε θεραπεία.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου τηλεφωνικά ή να στείλετε email. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας μας οτιδήποτε λέγεται παραμένει απολύτως εμπιστευτικό. Τα στοιχεία σας καθώς και τα δεδομένα των συνεδριών καλύπτονται από το επαγγελματικό απόρρητο και απαγορεύεται να κοινοποιηθούν σε τρίτα πρόσωπα χωρίς γραπτή σας έγκριση (Νόμος 991 της 117/20,12,1979, Άρθρο 9, ΦΕΚ Α 278). Κατά τη διάρκεια της πρώτης μας συνάντησης τα θέματα του απορρήτου συζητούνται λεπτομερώς και διεξοδικά.

ΚΟΣΤΟΣ

Η αρχική συνεδρία πραγματοποιείται μαζί μου, διαρκεί μισή ώρα και χρεώνεται €35. Οι μετέπειτα συνεδρίες πραγματοποιούνται με έναν απο τους συνεργάτες μου,  διαρκούν 50 λεπτά, λαμβάνουν χώρα εβδομαδιαία και χρεώνονται €30. Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις είναι απαραίτητες για την εξέλιξη της θεραπείας.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η ακυρωμένη συνεδρία χρεώνεται κανονικά εκτός και αν η ακύρωση προέρχεται από τη Ψυχολόγο.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

Nikolina Stratigaki psychotherapist